BRIFFAULT, E. Paris à table. Paris, J. Hetzel, 1846. (4), iv, 184 pp. W. wood-engr. front. & num. ills. by Bertall. Cont. h. mor. extra w. dec. gilt back, a.e.g. (Spine ends sl. worn, w. ex libr. plate & stamp).
€ 70
uitslag € 70
COLLECTION of 32 modern cookbooks / gastronomical works in English, (Dutch & French). Dif. sizes. Or binds. (16) & owrps.
€ 80
uitslag € 50
SPÖRNDLY, M. Handboek voor de banketbakker met alle grondrecepten. 1950. W. many illustr. 4°. Ohcl. extra. -- A. ESCOFFIER. Het kookboek van de klassieke keuken. Vert. door W. Born, (e.a.). (3e verb. dr. 1995). Lge-8°. Ocl. -- R. COURTINE, (a.o., eds.). De Grote Larousse van de gastronomie. Encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen. (1990). 2 vols. 4°. Ocl. w. dust-j. -- H.-P. PELLAPRAT. Moderne kookkunst. De Pellaprat van de 20ste eeuw. Vert. W.E.L. te Mey. (1981). 4°. Obrds. w. dust-j. -- A. JANSEN-v. DAALEN. Pudding in al zijn vormen / Collecting jelly moulds. 1980. 4°. Private green cl. -- (6).
€ 120
uitslag € 0