Veiling 358 History of Food & Cooking
789

SPÖRNDLY, M. Handboek voor de banketbakker met alle grondrecepten. 1950. W. many illustr. 4°. Ohcl. extra. -- A. ESCOFFIER. Het kookboek van de klassieke keuken. Vert. door W. Born, (e.a.). (3e verb. dr. 1995). Lge-8°. Ocl. -- R. COURTINE, (a.o., eds.). De Grote Larousse van de gastronomie. Encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen. (1990). 2 vols. 4°. Ocl. w. dust-j. -- H.-P. PELLAPRAT. Moderne kookkunst. De Pellaprat van de 20ste eeuw. Vert. W.E.L. te Mey. (1981). 4°. Obrds. w. dust-j. -- A. JANSEN-v. DAALEN. Pudding in al zijn vormen / Collecting jelly moulds. 1980. 4°. Private green cl. -- (6).


€ 120

uitslag € 0

vorig kavel

Terug
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger