Wij zijn gehuisvest in een klassiek 18de eeuws pand in het oude centrum van Leiden, op de hoek van twee stegen en aan de voet van de Pieterskerk. Wij zijn een veilinghuis voor boeken, prenten, manuscripten en alles wat in de ruimste zin met het boek te maken heeft en daarnaast een boekhandel met antiquarische en nieuwe boeken. Ooit was op deze plek de beroemde veertiende-eeuwse jurist en boekverzamelaar Philips van Leyden gehuisvest; vanwege de wijsheid in boeken hier door hem bijeengebracht, wordt het huis tot op de dag van vandaag toepasselijk 'Templum Salomonis' genoemd.

Sinds 1894 worden in ons pand traditionele veilingen georganiseerd, thans twee keer per jaar, meestal in mei en november. 

Het reilen en zeilen van dit bedrijf is in handen van drie bevlogen boekenliefhebbers die met heel veel plezier hun werk doen. Zij hebben jarenlange ervaring in het veilingwezen en de boekhandel en kennen de wereld van het antiquarische boek door en door. Of u nu verkoopt of aankoopt, zij stellen alles in het werk uw transacties professioneel te begeleiden.

Carolien Linschoten

Arno de Bruin

Arne Steenkamp

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger