Veiling 351 van 16-17 juni en COVID-19

Kijkdagen en veiling zullen op een andere wijze worden gehouden dan u gewend bent.

>> KIJKDAGEN: De mogelijkheid om de kijkdagen te bezoeken wordt verlengd, namelijk van dinsdag 2 juni tot en met maandag 15 juni, maar ALLEEN OP AFSPRAAK en alle dagen van 10.00 – 17.00 uur. Alleen zó kunnen wij de bepalingen die de overheid heeft gesteld goed naleven. U kunt van tevoren opgeven wanneer u wilt komen en hoeveel tijd u nodig denkt te hebben. Om een afspraak te maken, adviseren wij u ons te bellen: 071-5121067 of 071-5126381.
 
>> VEILING: Voor diegenen die echt niet anders kunnen, zal het mogelijk zijn plaats te nemen in de veilingzaal tijdens de veilingsessies met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Gezien de beschikbare ruimte zal het aantal bieders beperkt blijven tot ca. 12 personen. Ook hiervoor verzoeken wij u een AFSPRAAK te maken.
 
>> Kom alstublieft niet naar een kijkdag of naar de veiling als u verkouden bent, moet hoesten of koorts hebt.
 
Bieden kunt u uiteraard op de wijze die u gewend bent, d.w.z. met van tevoren opgegeven biedingen (op onze website of schriftelijk/per telefoon doorgegeven), bij Invaluable en Lot-Tissimo (via hun platforms), en telefonisch (afhankelijk van het aantal beschikbare lijnen).
 
Op onze website zijn bij alle kavels foto’s geplaatst waarop in hoge resolutie al veel kan worden gezien van hun aard en samenstelling. Mocht u desondanks over meer informatie willen beschikken, dan zullen wij u graag extra foto’s sturen of per telefoon de nodige toelichting geven. Wij zullen er kortom alles aan doen om het bekijken van items te vergemakkelijken.
 
Wij zijn ons er volledig van bewust dat de beperkende maatregelen tijdens kijkdagen en veiling inbreuk maken op de bijzondere sfeer die u bij ons gewend bent. Ook wij vinden dat zeer spijtig, maar wij hopen niettemin dat het u er niet van weerhoudt dat bijzondere boek of die bijzondere prent na te jagen.
 
NB Mocht er aanleiding zijn de beperkingen te wijzigen, dan zullen wij dat aankondigen op onze website.
 
Tenslotte: uw en onze gezondheid is het allerbelangrijkst!

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger